Tält

Här finns campingtält för friluftsturen, festivalen eller campingen. Vi har praktiska och snygga 2-mannatält som är enkla att sätta upp. Vill du helt slippa att sätta upp ett tält så väljer du vårt Popup tält istället. Popup tältet reser sig själv när du tar ut det ur fodralet. Enklare kan det inte bli. Önskar du skydd mot solen på stranden så köper du ett strandtält. Strandtält fungerar både som vind- och solskydd och är enkla att ta med och sätta upp.

2-mannatält & campingtält

2-mannatält från Tresspass är både lätta och stabila campingtält. Ett 2-mannatält är perfekt om du är ensam eller tillsammans med en vän och vill övernatta ute i naturen. Förutom camping är ett campingtält utmärkt för festivaler och olika utflykter. Våra 2-manna campingtält är vattentäta till 1500mm och har tejpade sömmar som säkerställer att tälten håller tätt när det regnar ute. 2-mannatälten finns både som vanliga standardtält och som popup tält.

Popup Tält

Ett popup tält är perfekt för dig som är bekväm och inte vill eller kan sätta upp ett vanligt tält. Tältet passar utmärkt till helgcamping, lek i trädgården, utflykter och festivaler. Ta bara tältet ur fodralet så reser sig tältet av sig självt. Klart, det kan inte bli enklare än så. Vårt popup tält är vattentätt till 2000mm och har tejpade sömmar för att säkerställa att tältet förblir tätt vid regnskurar. Det ingår myggnät för att hålla myggen borta. Popup tältet väger endast 4kg och är 56cm långt när det är ihopvikt. Swift Popup tält för 2 personer från Trespass. 

Strandtält som skydd mot solen 

Ett strandtält är en perfekt yta för barn att vila eller leka på. Tältet fungerar både som vind- och solskydd. Trots namnet kan strandtält sättas upp och användas på alla platser där man önskar skydd mot solen. Exempelvis hemma i trädgården eller ute på utflykten. UV-skyddande strandtält från Trespass.

Alla våra popup och campingtält passar bra att sätta upp i trädgården för att skapa en spännande lekplats till barnen där de kan leka och busa.